Home Keuken

 

Keuken

Puur Genieten

De keuken  is veelal de centrale plaats in thet huis. Gezellig samen zijn, momenten delen, genieten aan een mooi gedekte tafel. Samen cake of taart bakken en lekker borrellen. ByChriss vind je bijna alles wat je nodig hebt. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk lokale en ambachtelijke producten aan te bieden met een sociaal karakter. Genieten maar!

Aardbeienveld

 3,30 69,75

Amandel Regen

 3,75 55,25

Appelgaard

 3,35 57,50

Basilicum Twist

 3,50 64,70

Bessen Boeket

 3,95 74,65

Bessen Geluk

 3,75 68,60

Blauwe Lucht

 3,95 78,25

Buikgeluk

 3,95 77,95

Chai Macha

 3,95 68,75

Coco Chai

 3,95 78,80

  ByChriss keuken

  Passionele thuisbakkers en kookliefhebbers vinden ByChriss een schat aan benodigdheden. Ons assortiment aan kookgereedschap, keukenbenodigdheden en accessoires biedt alles voor het creëren van smakelijke maaltijden en gebak. Ontdek dagelijkse gemakken zoals diverse  olijfhouten snijplanken, zeven, maatcups en dagelijks keukenlinnen zoals theedoeken en vaatdoeken. Je zal ook lang plezier hebben van onze serviezen en decoraties. Op en top genieten.

  Netheid in je Keuken 

  Heb jij ook zoveel kruiden, rijst, pasta, granola en andere producten in je keuken? Kijk een naar onze handige opberg potten, doosjes en bakjes. Hiermee houd je je keuken netjes en bewaar je je producten langer en hygienisch. Maak je graag Jam of maak je groenten of fruit in. Kijk eens naar onze weckpotten.

  ByChriss Keukengemak 

  Ontdek ByChriss een reeks aan handige hulpmiddellen die koken vereenvoudigen. Met onze speciale dun-schillers voor oa tomaatjes en kiwi of ander dun fruit en aardbei-ontkroner verspil je geen vruchtvlees meer. Kijk eens bij ons assortiment handige hulpjes om te schillen en te boren.

  Genieten aan een Prachtig Gedekte Tafel 

  Nog geen idee wat te koken vandaag? Laat je inspireren door onze blog vol verrukkelijke recepten of start met een van onze authentieke pastasauzen voor een heerlijke pasta. Kleed de tafel aan met een elegant tafelkleed en servies, ideaal voor een zomeravond buiten. Presenteer taarten en gebak op een standaard, serveer salades in een geglazuurde kom, en voltooi het geheel met sfeervolle servetten en placemats. Wij wensen je veel kookgenot!

  Gezonde Start Ontbijt

  Join the Club

  Kom ook bij de club van ByChriss.

  Wordt lid van een leuke club, gezellige mensen met een passie voor lekker en gezond eten,  culinaire & creative Events.

  Wij organiseren geregeld nieuwe activiteiten.

  Blijf als eerste op de hoogte en schrijf je nu in als lid.

  Get In Touch!

  +32(0)468081866

  12 + 3 =